Koop alleen fysiek goud en fysiek zilver. Bijvoorbeeld in goudbaren. Goudbaren bieden de mogelijkheid om fiatgeld om te zetten in hard geld tijdens onstabiele financiële- en economische markten. Alle goudbaren van de Europese GoudStandaard zijn gegoten of geslagen in tenminste 99.99% puur goud. Verder levert de Europese GoudStandaard altijd nieuwe baren in de originele verpakking. Via de Europese GoudStandaard koopt u dus fysiek goud van de hoogste kwaliteit en zuiverheid.

Fysiek goud in Gouden munten

Gouden munten zijn enorm populair geworden onder het grote publiek. Dit komt onder andere door het feit dat de gouden munten twee verschillende voordelen te bieden hebben. Zo is het allereerst natuurlijk een goed idee om te investeren in goud. Aan de andere kant zorgt het er ook nog eens voor dat er een mooie verzameling munten kan worden gestart en heeft het esthetische karakter ook zeker een waarde.

Fysiek zilver in Zilverbaren

Bij de Europese GoudStandaard koopt u zilverbaren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Zilver baren zijn leverbaar in diverse gewichten, variërend van 100 gram tot 10 kilo. Deze zilverbaren worden altijd geslagen in 99,9% puur zilver. Ze zijn wereldwijd verhandelbaar en dragen de Good Delivery status en worden altijd nieuw geleverd in de originele verpakking. Fysiek zilver koopt u bij ons aan de allerhoogste kwaliteit. Wij zij n Erkende Verdeler van Baume Mercier. Ontdek hier de unieke Baumatic collectie. Ruim aanbod. Persoonlijke service. Eigen herstellingsatelier.

Fysiek zilver Zilveren munten

Het kopen van zilveren munten als belegging wint sterk aan populariteit. Zilveren munten zijn voor particulieren een interessantere aankoop dan zilveren baren. Aangezien er op de zilverbaren 21% BTW berekend wordt en de zilveren munten onder de margeregeling vallen. Europese GoudStandaard levert enkel nieuwe munten.

NumisGoldSilver is een eigen product/concept van de Europese GoudStandaard. Een aparte afdeling binnen de Europese GoudStandaard specialiseert zich specifiek in het aankopen, verkopen, bewaren en verzekeren van echte gouden numismatische munten. Dit product biedt twee veiligheden en zekerheden. Enerzijds de edelmetaalwaarde en anderzijds de zeldzaamheids- of verzamelwaarde.

The Future Investment een eigen product/concept van de Europese GoudStandaard. Een aparte afdeling binnen de Europese GoudStandaard specialiseert zich specifiek in het aankopen, verkopen, bewaren en verzekeren van gegrade geslabte gecertificeerde gouden en zilverne munten. Investeren in The Future Investment kan reeds vanaf 25.000 €.  De Goudprijs per kilo weten? Contacteer ons dan